1996 TR66 – Twotino met Saturnale trekjes

1996 TR66 (MPC-nummer 20161) is een 1:2 Neptunus-Resonant (in dezelfde tijd dat dit object zijn omloop om de Zon voltooid voltooit Neptunus 2 keer zijn omloop). 1996 TR66 werd ontdekt door David C. Jewitt, Chadwick A. Trujillo, Jane X. Luu en Jun Chen op 8 oktober 1996.

 

1996 TR66

Ontdekkingshoroscoop van de Twotino 1996 TR66

 

Het object stond daarbij in de derde graad Ram conjunct de ster Deneb Kaitos (Difda); conjunct Saturnus/2002 TX300; driehoek Pluto/Quaoar;sextiel Uranus/Damocles; oppositie Haumea. Deze Twotino meet 139 km in doorsnee.

Dit is een Twotino die, net als Plutino Arawn sterk Saturnale trekjes heeft en bijzonder isolerend kan werken op een wijze die veelal lijkt op Maan in 12 of progressieve Maan door twaalf tijdens Mercurius retrograde en een door Saturnus gefrustreerde Jupiter.

De transit over Mercurius in de geboortehoroscoop is frustrerend, te meer omdat deze weken duurt en je er zelf weinig aan lijkt te kunnen doen. Het is in die periode of je niet bestaat, of niemand je ziet, of je niet kunt communiceren. Indien sterk in de geboortehoroscoop manifesteert 1996 TR66 ook het koude ambitie-facet van Saturnus/Steenbok en de ongewenste bijwerkingen.

 

Conjunct Saturnus in de ontdekkingshoroscoop

Opvallend is de conjunctie met Saturnus in de ontdekkingshoroscoop in het Saturnale 10de huis in Ram en de Tweelingen-ascendant (communicatie) met heerser Mercurius in Maagd conjunct de strenge Plutino Rhadamantus. De ontdekkings-Zon in Weegschaal tegenover het teken Ram waarin 1996 TR66 zelf werd ontdekt onderstreept het streberige element, dat uiteindelijk een Mars-achtige energie zal gebruiken om uit de isolatie-farce te geraken. Alleen Mars is niet de meest sociale energie. Behalve als frisse initiatiefnemer in een lethargische omgeving, maar dan nog is de worsteling van 1996 TR66 een pittige.

 

https://occult-bookstore.vamzzz.com/product/complementaire-astrologie/

 

De duiding van 1996 TR66 in de horoscoop

De duiding wijst dan in de richting van een hoge maatschappelijke positie waarbij de rol waarin men zich bevindt in een paradox als een harde schil tussen het zelf en het contact met mensen blijft zitten. Kenschetsen: de koude top; iets bereiken ten koste van zoveel dat de overwinning een verlies wordt; geïsoleerdheid; affectief beperkt worden en beperkt zijn; gebrekkigheid op allerlei gebied, ook fysiek, psychisch of mentaal; dat wat ontbreekt voor werkelijk groepscontact of het delen van idealisme, veelal geworteld in misplaatste trots of een veroordelende overdreven kritische houding; gedwongen veranderingen; zichzelf tegenwerken door hardheid; invaliditeit; creativiteit die groot is, maar smoort in de kiem.

Overwegend is 1996 TR66 een nogal zware, concentrische, isolerende energie die contact met het groepsgevoel evenveel belemmert als dat met het eigen hart. De uitdaging ligt in samenwerking en energie stoppen partnerschappen, mildheid in oordeel en het vernietigen van de eigen beklemmende mindsets of maatschappelijke positie.

 

 

Forensisch duidt 1996 TR66 op de uitgerangeerde politicus of CEO, de VIP die uit de gratie bij het publiek ligt; op ongewone doodsomstandigheden. Is 1996 TR66 dominant geaspecteerd of zeer opvallend aanwezig via een transit of progressie tijdens iemands dood, dan dient altijd naar de rol van medicijnen of drugs te worden gekeken en naar ongewone stoffen in het bloed. De omlooptijd bedraagt 329 jaar en 332 dagen

 

Lees ook onze andere artikelen over asteroïden in de astrologie

 


asteroïden in de astrologie

950 astrologische betekenissen van nieuwkomers in de astrologie!

De Asteroïden-Gids is het eerste grote astrologische naslagwerk ter wereld, dat de duidingen in de horoscoop behandelt van 15 categorieën nieuwkomers in de astrologie. De 950 asteroïden in dit werk zijn helder onderverdeeld in:

8 Aten-asteroïden;
62 Apollo-asteroïden;
14 Hungaria-asteroïden;
26 Amor-asteroïden;
591 Hoofdgordel-asteroïden;
14 Cybele-asteroïden;
23 Hilda & Schubart-asteroïden;
44 Trojanen;
41 Plutino’s;
28 Cubewano’s (Klassieke Kuiper-belt Objecten);
10 Haumeïden;
11 afwijkende Neptunus-Resonanten;
40 Centauren;
22 Scattered Disc Objects (SDO’s);
16 Damocleïden, Retrograde objecten en (ex)Kometen.

Alle asteroïden in dit werk zijn voorzien van hun MPC-nummer, voor invoer in efemeridenprogramma’s en extra opgenomen is een uitgebreide lijst met geografische asteroïden, voor gebruik in de forensische en mundane astrologie. Dit boek is verder voorzien van tips voor het gebruik van asteroïden in de persoonshoroscoop en forensische horoscoop, inleidend materiaal en een uitgebreide begrippenlijst. De vormgeving is geheel afgestemd op praktisch gebruik en het snel kunnen raadplegen van de informatie. Daarnaast is deze gids rijk geïllustreerd.

De Asteroïden-Gids maakt verbluffend trefzekere duidingen mogelijk, die ook in psychologische diepgang en tijdgeestactualiteit een revolutie ontketenen. Voor het verantwoord samenstellen van deze gids verwerkte auteur en astroloog Benjamin Adamah meer dan 750.000 pagina’s aan research-data en testhoroscopen.