Wat staat er in de 1% JFK assassination files die niet worden vrijgegeven?

Kan forensische astrologie doordringen, waar zwarte inkt doorhalingen, opzettelijk onleesbare kopieën en veiligheidsdiensten het hele verhaal, inzake de nu deels gepubliceerde JFK assassination files, blokkeren? Het antwoord blijft een voorzichtig nee, maar we beschikken wel over een suggestie die er niet om liegt. 

 

Asteroide 141 LUMEN

Lumen werd ontdekt op 13 januari 1875 door Paul Henry en meet 117,92 km in doorsnee. De asteroïde is vernoemd naar de titel van een boek van de Franse astronoom en paranormaal onderzoeker Camille Flammarion. Lumen is tegenwoordig een eenheid voor licht, maar ook een term voor een intercellulaire holte. Lumen lijkt in de eerste instantie niet zozeer met licht, maar met de verduistering ervan te maken te hebben. Zon staat in ontdekkingshoroscoop in Steenbok conjunct Schadow. De omlooptijd van Lumen bedraagt 4 jaar en 131 dagen.

 

Mossad en Israëlische kernlobby in de 1% geheime JFK assassination files?

Ik analyseerde Lumen’s astrologische duiding op grond van ontdekkingshoroscopie en testhoroscopen als: abrupt einde van politieke idealisten; politieke moord; licht dat verduistert. Als testhoroscoop viel mijn eerste keus op president Kennedy. John F Kennedy had Lumen in de 16de graad Stier sextiel Varuna (groot, wereldwijde media-impact); driehoek Varda (impact, geweldexplosie) / Hidalgo (losse schroeven, geen grip op de zaak krijgen); vierkant de asteroïde Israel (Israël) in Waterman (onder Waterman valt de nucleaire industrie).

“The thing I am concerned about is having something issued so that we can convince the public that Oswald is the real assassin.”
– Edgar J. Hoover

De moord op Kennedy maakte wereldwijd een diepe impact. Auteur Peter Edel schrijft (indymedia.be 27-08-2004) over Kennedy en Israël, in een stuk over de Israëlische kerngeleerde Mordechai Vanunu: “De meest sensationele uitspraak van Vanunu is zijn beschuldiging dat het nucleaire establishment in Israël verantwoordelijk was voor de moord op John F. Kennedy in 1963 te Dallas. Vanunu benadrukte daarbij de moeizame verhouding tussen de van het non-proliferatiebeginsel overtuigde Kennedy en de Israëlische premier David Ben Goerion. De druk die de Amerikaanse president op Ben Goerion uitoefende om af te zien van kernbewapening, leidde volgens Vanunu tot de moord op JFK.

De uitlating van Vanunu over een relatie tussen Israël en de moord op Kennedy leidde wereldwijd tot publicaties. Zo berichtte de Russische ‘Pravda’ op 27 juli: “Israel may be implicated in the biggest crime of the past century, which took place in Dallas in 1963.” Ook in Israël verscheen het nieuws. Daar maakte de ‘Jerusalem Post’ bekend dat de Israëlische minister van Justitie Menachem Mazuz de politie heeft opgeroepen het interview in al-Hayat te betrekken bij een onderzoek waaruit moet blijken of Vanunu de voorwaarden van zijn vrijlating heeft geschonden. Daarmee geven de leiders van de staat Israël te kennen dat Vanunu eens te meer een gevoelige snaar heeft geraakt. Opmerkelijk stil bleef het in de VS, waar alleen een paar joodse kranten publiceerden over het interview met Vanunu.”

Vanunu kreeg 18 jaar cel voor zijn verhaal en Israël stelde bij zijn vrijlating de eis, dat hij niet meer over dit onderwerp zou praten. Ik trek verder geen conclusies, alleen dat de analyse van Lumen in de horoscoop van John F. Kennedy 100% congruent is met de verdenking van Israël als een hoofdverdachte bij de moord op Kennedy. Nu er (27 oktober 2017) ineens een hele discussie losbarst rond de “declassified” JFK assassination files is Lumen ineens een zeer actuele asteroïde.

Trump Tweet JFK assassination files

Trumps Tweet over JFK assassination files

Sec conform de forensische astrologie heeft Israël zeker met de moord op John F. Kenndy te maken en is er een grote waarschijnlijkheid dat hier aanwijzingen voor terug te vinden zijn in de JFK assassination files, waarvan de FBI en CIA gesmeekt hebben deze niet te openbaren. Op het moment van dit schrijven is er een touwtrekken gaande tussen Trump en deze genoemde partijen. 

 

© Benjamin Adamah 2017


Benjamin Adamah heeft meer dan 30 jaar professionele ervaring als astroloog en is auteur van de Asteroïden-Gids, het eerste grote standaardwerk over de betekenissen van asteroiden, Plutino’s, Centauren, SDO’s, Kuiper-belt objecten en Trojanen in de horoscoop.

Een kernanalyse is circa drie dagen werk en kost normaal € 399,-
Adamah-Nieuwsbrief-abonnees krijgen € 100,- korting.
Voor informatie mail vrijblijvend naar benjamin.adamah@gmail.com.

 

Asteroïden-gids
950 astrologische betekenissen van Asteroïden, Centauren, Cubewano’s, Damocleïden, Neptunus-resonanten, Plutino’s, SDO’s en Trojanen
door Benjamin Adamah
Nederlands
ISBN 9789492355195
Paperback, formaat 200 x 270 mm (bijna A4)
672 pagina’s (incl. 105 illustraties)